Att vara medlem

Alla som odlar i parken Paradiset är medlemmar i föreningen Paradisodlarna. Medlemskapet kostar 100 kr per år. Det går också bra att vara vänmedlem för att stötta föreningen! Alla som betalat in medlemsavgiften får föreningens nyhetsbrev och är välkomna på våra gemensamma aktiviteter!

Odlingslott

Paradisodlarna ansvarar för 79 st odlingslotter. Odlingslotterna hyrs ut av föreningen till den som odlar. Hyran för en odlingslott är 265 kr per år samt att alla som odlar är medlemmar i föreningen (100 kr per år). Total kostnad för att ha en odlingslott är därmed 365 kr per år. Ett hushåll kan ha max en odlingslott. Det går även bra att odla flera personer på samma lott om så önskas, och det går även att låta en annan person odla på lotten i andrahand (men detta ska isåfall meddelas till föreningen).

Pallkragsodling

I Paradiset finns en yta med pallkragar som sköts av Paradisodlarna. Alla som är medlemmar i föreningen och inte har en odlingslott har möjlighet att ansöka om att odla i en till tre pallkragar. Det kostar 40 kr per pallkrage per år plus medlemsavgiften i föreningen (100 kr per år). Vill du odla i pallkrage så anmäl intresse i formuläret på denna sida.

Kö till odlingslott

Just nu står 33 personer i kö för att få odlingslott (uppdaterat augusti 2023). För att ställa dig i kö behöver du bli medlem i föreningen Paradisodlarna (100 kr per år) och anmäla intresse om odlingslott i formuläret på denna sida.

Betalning

Medlemskapet och odlingsavgiften faktureras till medlemmarna (fakturan skickas via e-post). Medlemmarna faktureras under februari varje år (30 dagars betaltid på fakturan). Nya medlemmar får en faktura kort tid efter att ansökan om medlemskap skickats in och sedan årligen i februari tills medlemskapets sägs upp.

Fakturan kan betalas via Swish eller bankgiro.

Swish nr för föreningen: 1235958640

Bankgiro nr för föreningen: 5273-5537

Bli medlem

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i föreningen Paradisodlarna och för att anmäla intresse för att odla i pallkrage eller ställa dig i kö för en odlingslott.

Fyll i det alternativet som passar dig bäst: